Aloo Baigan Masala (Potato Brinjal Vegetable)
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 135.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 11.82 gm
- Protein 0.64 gm
- Fat 5.81 gm
- Fiber 3.78 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
In a kadai, heat 1.5 tsp oil.
- Step 2
Add 1/4 tsp rai, 1/4 tsp jeera, 1/4 tsp ginger garlic paste and saute.
- Step 3
Add 2 tbsp chopped onion, 2 tbsp chopped tomato and saute well.
- Step 4
Now add 1/4 cup diced brinjal, 1/2 tsp salt, 1/4 tsp haldi, 1/4tsp red chilli powder, 1/4 tsp dry mango powder, 1/4 tsp black pepper powder, 2 kadi patta leaves and water as required.
- Step 5
Saute well, close with lid and allow to cook.
- Step 6
Add 1/4 cup boiled diced potato and saute.
- Step 7
Sprinkle 1/4 tsp chopped coriander leaves.
- Step 8
Serve hot with chapati or rice.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Cinnamon Vanilla Hot Chocolate
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండిPeople also like
Cinnamon Vanilla Hot Chocolate