Beetroot Tofu Stuffed Paratha
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 62.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 17.92 gm
- Protein 1.65 gm
- Fat 0.43 gm
- Fiber 3.59 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
To prepare the stuffing, add 1 tbsp grated tofu,1/8 tsp red chilli powder, 1/4 tsp coriander powder, 1/4 tsp jeera, 1/4 tsp dry mango powder and mix well.
- Step 2
To give a Nestle Twist by adding grated ginger.
- Step 3
To make the dough, add 3 tbsp wheat flour, 2 tsp grated beetroot, 1/8 tsp salt and knead into a soft dough using water as required.
- Step 4
Roll out into a small round roti fill the prepared stuffing in the center fold and seal the edges.
- Step 5
Roll it out again into a round paratha and heat the tawa.
- Step 6
Place the paratha and roast the paratha from both the sides.
- Step 7
Serve hot with ketchup.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి