Carrot Cabbage Til Paratha
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 88.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 13.14 gm
- Protein 0.99 gm
- Fat 2.87 gm
- Fiber 2.98 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
First add 1/8 cup wheat flour, water as required and knead a dough.
- Step 2
Then, to make the stuffing, add 2 tsp of chopped cabbage, 2 tsp grated carrot, 1/4 tsp each of jeera, dry mango powder, salt, 1/2 tsp white til, and 1/2 tsp ginger garlic paste in a bowl.
- Step 3
Mix all the ingredients well.
- Step 4
Take a small portion of the dough, roll out into a round paratha and stuff the prepared mixture into it.
- Step 5
Now roll it again into a paratha using a rolling pin.
- Step 6
In a heated pan, add 1/2 tsp ghee and roast the rolled paratha evenly on both sides.
- Step 7
Delicious cabbage paratha is ready to serve with dahi.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి