Chana Usal (Gravy)
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 135.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 9.92 gm
- Protein 1.93 gm
- Fat 4.10 gm
- Fiber 5.54 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
Take a kadhai and heat 1.5 tsp oil.
- Step 2
Add 1/4th tsp rai and let it crackle.
- Step 3
Add 1 tsp ginger garlic paste, 2.5 tbsp of chopped onion, 1/4th tsp salt and 2.5 tbsp of chopped tomatoes.
- Step 4
Saute the ingredients well.
- Step 5
Next, add 1/4th tsp haldi, 1/4th tsp red chilli powder, water and allow it to simmer.
- Step 6
Then add 1/4 tsp jeera powder, cooked chana and mix well.
- Step 7
Finally, garnish with 1 tsp chopped coriander leaves and mix well.
- Step 8
Serve hot in a gravy bowl with steamed rice.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి