Dudhi Capsicum Curry
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 135.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 2.82 gm
- Protein 0.42 gm
- Fat 3.25 gm
- Fiber 1.80 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
Heat 1 tsp oil in a kadhai on a medium heat
- Step 2
Add 1/8th tsp rai and allow it to crackle.
- Step 3
Add 1 tsp chopped ginger, 1 tsp chopped garlic and saute till they turn aromatic.
- Step 4
Add 1 tbsp onion and fry the onion till it turns translucent in color.
- Step 5
Add 1/4 cup diced capsicum, 1 tbsp chopped tomato,1/4th tsp salt, 1/8th tsp haldi, 1/8th tsp chilli powder, and 1/8th tsp dhania powder saute the spices well and add some water to avoid burning of spices.
- Step 6
Then, add 1/4 cup diced bottle gourd and water to adjust the consistency of the curry.
- Step 7
Stir well and bring to a boil.
- Step 8
Serve hot with rice or chapati.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Roasted Capsicum Peanut Chutney
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండిPeople also like
Roasted Capsicum Peanut Chutney