Herbs Idli Stirfry
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 120.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 23.43 gm
- Protein 2.74 gm
- Fat 6.11 gm
- Fiber 4.46 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
In a mixing bowl pour 1 cup batter, add cooked rajma, 2 tsp chopped red capsicum, 2 tsp chopped yellow capsicum and mix well.
- Step 2
Grease the mini idli mould with 1/2 tsp oil, pour a spoonful of batter in the mould and steam until the idlis are cooked.
- Step 3
Once the idlis are cooked, allow them to cool slightly, remove and cool them.
- Step 4
In a pan heat 1 tsp butter, add the mini idli, 1 tsp chopped pudina, 1/4 tsp red chili flakes, 1/4 tsp oregano and saute it for a min.
- Step 5
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి