Lau Ghonto Bodi Diye
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 90.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 4.29 gm
- Protein 0.51 gm
- Fat 8.03 gm
- Fiber 2.64 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
In a kadhai, heat 1 tsp mustard oil.
- Step 2
Add 1/4 tsp jeera and allow it to crackle.
- Step 3
Add 1 dry red chilli, 1 bay leaf, and 3/4 cup chopped bottle gourd.
- Step 4
Cover with a lid and allow dudhi to cook in its own water.
- Step 5
Once the dudhi is partially cooked season it with some spices like 1/8 tsp haldi. 1/4 tsp red chilli powder, 1/4 tsp grated ginger, 1/8 tsp salt, 1/4 tsp sugar, and 1/4 tsp garam masala.
- Step 6
Mix and saute the spices well with dudhi and allow to cook.
- Step 7
Garnish with 2 tsp chopped coriander leaves and serve with chapati.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి