Mangodi Curry
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 135.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 18.58 gm
- Protein 3.04 gm
- Fat 17.12 gm
- Fiber 3.76 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
For Mangode=
- Step 2
Add 30 gm Moong Dal Paste
- Step 3
Add 1 tbsp Chopped Onion
- Step 4
Add 1/2 tsp Chopped Ginger
- Step 5
Add 1/4 tsp Green Chilli Paste
- Step 6
Add 1 small Grated Potato
- Step 7
Add 1/8 tsp Ajwain
- Step 8
Add 1/8 tsp Hing
- Step 9
Add 1/4 tsp Haldi
- Step 10
Add 1/4 tsp Crush Dhania Seed
- Step 11
Add 1/4 tsp Red Chilli Flakes
- Step 12
Add 1/8 tsp Garam Masala
- Step 13
Add 1/4 tsp Salt
- Step 14
Add 1/2 tbsp Coriander Leaves
- Step 15
Mix Well
- Step 16
Deep Fry in a Heated Oil
- Step 17
For Mangode Curry=
- Step 18
Heat 1 tbsp Oil
- Step 19
Add 1/4 tsp Jeera
- Step 20
(N/T)
- Step 21
Add 2 tbsp Oinon Puree
- Step 22
Add 1 tbsp Ginger Garlic Paste
- Step 23
Add 1/2 tsp Green Chilli Paste
- Step 24
Saute Well
- Step 25
Add 1/2 tsp Haldi
- Step 26
Add 1/2 tsp Red Chilli Powder
- Step 27
Add 1/2 tsp Garam Masala
- Step 28
Add 1 tsp Dhania Powder
- Step 29
Add 1/4 tsp Salt
- Step 30
MIx Well
- Step 31
Add Water as Required
- Step 32
Boil them
- Step 33
Add Mangode
- Step 34
Add 1/2 tbsp Chopped Coriander Leaves
- Step 35
Put a Lid & Cook
- Step 36
Serve Hot with Rice
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి