Soya Millet Seekh Kebab
Nutritional info
Per Serving: 1 Serving - 70.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 23.12 gm
- Protein 8.47 gm
- Fat 9.91 gm
- Fiber 4.48 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
In a grinder, add soaked sanwa millet, soaked soya granules and grind to a coarse mixture
- Step 2
Transfer the mixture to a bowl
- Step 3
Add 1 tbsp chopped onion, 1 tbsp besan, 1/4 tsp ginger garlic paste, 1/8 tsp green chilli paste,1/4 tsp garam masala, salt as per taste and mix all the ingredients together.
- Step 4
Give a Nestle Twist by adding flaxseeds.
- Step 5
Shape the mixture in seekh kebabs using a thin rod.
- Step 6
Heat 2 tsp oil in a pan, place the kebabs and roast until crisp and golden brown.
- Step 7
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి