Vanilla Chiffon Cake
Nutritional info
Per Serving: 1 Slice - 40.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 13.79 gm
- Protein 1.45 gm
- Fat 4.33 gm
- Fiber 1.33 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
Whisk 1 egg white with gradually adding 1/4 cup jaggery powder.
- Step 2
In a bowl, add 1/8 cup oil with 1 egg yolk, water, and 1 tsp vanilla extract and whisk it well.
- Step 3
Then add 1/2 cup whole wheat flour, 3/4 tsp baking powder, 1/4 tsp baking soda and mix well.
- Step 4
Once mixed, 1/8 tsp salt.
- Step 5
Fold the mixture into egg whites
- Step 6
Brush a tin with oil and pour batter evenly.
- Step 7
Preheat the oven at 180 degree Celsius and bake at 180 for 25 mins.
- Step 8
Check with a toothpick if the cake is ready.
- Step 9
Serve delicious vanilla cake.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Spinach Schezwan Noodles Frankie
బొప్పాయి పైనాపిల్ బనానా స్మూతీ
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండిPeople also like
Spinach Schezwan Noodles Frankie
బొప్పాయి పైనాపిల్ బనానా స్మూతీ