Aloo Matar Paratha
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 115.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 32.42 gm
- Protein 1.74 gm
- Fat 5.34 gm
- Fiber 7.06 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
PrePreparation
Knead dough from 1/4 cup wheat flour using water as required.
- Step 2
Preparation
To make the filling, in a bowl, add 1/4 cup boiled chopped potatoes, 1/4 tsp each of ginger garlic paste, salt, red chilli powder, haldi, jeera, and ajwain, 2.5 tbsp boiled peas, mix and mash all the ingredients well.
- Step 3
Divide the dough into equal parts, roll it out into a circular roti, and fill the stuffing in the center.
- Step 4
Seal the edges and roll out gently.
- Step 5
Place the paratha on a heated pan, using 1.5 tsp butter, and roast the paratha evenly on both sides.
- Step 6
Give a Nestle Twist by adding white sesame seeds.
- Step 7
Serve Hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Eggless Buckwheat Oats Pancakes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Eggless Buckwheat Oats Pancakes