Baked Medu Vada
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 58.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 16.50 gm
- Protein 3.40 gm
- Fat 0.16 gm
- Fiber 3.70 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a bowl add batter, 1/4 tsp green chilli paste, 1/4 tsp grated ginger, 1 tsp chopped coriander leaves, 1/4 tsp salt, a pinch of baking soda and mix it well.
- Step 2
Grease the medu vada mold with little oil.
- Step 3
Pour a spoonful of batter into each mould
- Step 4
Give it a Nestle twist by adding black sesame seeds
- Step 5
Bake at 230 degrees celsius from both sides until golden brown and crisp
- Step 6
Serve hot with coconut chutney and sambar.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Coconut Pumpkin Stuffed Paratha
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Coconut Pumpkin Stuffed Paratha