Beetroot Pesto Paratha
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 80.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 21.82 gm
- Protein 3.94 gm
- Fat 18.32 gm
- Fiber 4.96 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Boil 2 tbsp chopped beetroot and set aside.
- Step 2
In a blender, add boiled chopped beetroot, 2 tbsp chopped basil leaves, 6 walnuts, 1/4 tsp chopped garlic, 1/2 tsp olive oil and 1/8 tsp salt.
- Step 3
Give it a Nestle Twist by adding flax seeds
- Step 4
Blend until smooth, add 1/4 tsp lemon juice and keep aside.
- Step 5
In a bowl add 5 tbsp wheat flour, beetroot pesto, a little water and knead into a soft dough.
- Step 6
Cover and rest the dough.
- Step 7
Divide into equal parts and shape into ball.
- Step 8
Roll into a round shape
- Step 9
Heat a nonstick tava and place the paratha
- Step 10
Cook on one side, flip and roast paratha using ghee.
- Step 11
Serve hot with raita.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Cheese Vegetable Laccha Paratha
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Cheese Vegetable Laccha Paratha