Chicken Vegetable Spring Roll
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 71.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 12.66 gm
- Protein 3.64 gm
- Fat 12.03 gm
- Fiber 0.73 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a pan heat 1 tsp oil.
- Step 2
To the pan add 1 tbsp chopped capsicum, 1 tbsp chopped carrot, 1 tbsp julienne cabbage, 1 tbsp chopped spring onion and stir fry.
- Step 3
Then add shredded chicken, 1/2 tsp ginger garlic paste, 1/2 tsp green chilli paste, 1/4th tsp salt, 1/4th tsp black pepper powder and mix well.
- Step 4
Spread out spring roll sheet, spread the mixture.
- Step 5
Roll up and seal using maida paste.
- Step 6
Heat oil for frying and deep fry chicken spring rolls until golden brown.
- Step 7
Serve hot with ketchup.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Butter Tandoori Chicken (Gravy)
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Butter Tandoori Chicken (Gravy)