Eggplant Spinach Curry
Nutritional info
Per Serving: 1 Small Bowl - 135.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 4.34 gm
- Protein 0.60 gm
- Fat 4.10 gm
- Fiber 3.57 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Heat 1 tsp oil in kadai, add 1/4 tsp jeera, 1/4 tsp rai and mix well.
- Step 2
Add 1 tbsp chopped onion and saute till golden brown.
- Step 3
Add 1/2 tsp red chilli powder, 1/4 tsp garam masala, 1/8 tsp haldi, 1.5 tbsp chopped tomato and water as required.
- Step 4
Mix it well and let it cook for some time.
- Step 5
Add 1/2 cup diced brinjal and stir it well.
- Step 6
Add 1/4 tsp salt, 1/4 cup palak and give it a nice stir.
- Step 7
Add little water and mix it well.
- Step 8
Cover & cook it till properly done.
- Step 9
Serve hot with sprinkled til on it.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய