Minty Sago Paratha
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 70.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 26.74 gm
- Protein 1.03 gm
- Fat 6.20 gm
- Fiber 3.61 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a mixing bowl, add 3.5 tbsp wheat flour, soaked and mashed sago, and 1 tsp of chopped mint leaves.
- Step 2
Then, add 1/4 tsp each of salt, green chilli paste, and jeera powder.
- Step 3
Give a Nestle Twist by adding white sesame seeds.
- Step 4
Add sufficient water, mix well and knead into a soft dough.
- Step 5
Roll the dough ball into a paratha using a rolling pin.
- Step 6
Roast both sides of the paratha thoroughly on a heated tawa, with 1.5 tsp ghee.
- Step 7
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய