Multigrain Vegetable Idli With Coconut Chutney
Nutritional info
Per Serving: 1 Serving - 120.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 27.86 gm
- Protein 1.91 gm
- Fat 3.29 gm
- Fiber 4.23 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a bowl, add 1 tbsp jowar flour, 1 tbsp rajgira flour, 1 tbsp ragi flour, 1/4 tsp jeera, 1 tbsp chopped cabbage, 1 tbsp grated carrot, 1 tbsp chopped onion, 1/8 tsp salt and mix well.
- Step 2
Add water and mix well to get the desired consistency of the batter.
- Step 3
Grease idli molds with 1/2 tsp oil, pour the prepared batter into it, cover and steam till completely cooked.
- Step 4
Once the idlis are cooked cool them slightly and demold..
- Step 5
Serve hot with coconut chutney.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய