Palak Curry (Spinach Gravy)
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 135.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 6.03 gm
- Protein 1.01 gm
- Fat 5.32 gm
- Fiber 3.33 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Blanch and puree 1 cup palak.
- Step 2
Take a kadhai and heat 1 tsp oil
- Step 3
Add 1/4 tsp jeera, 2 tbsp chopped onion and sauté till onions are translucent.
- Step 4
Then add 2 tbsp chopped tomato and mix well.
- Step 5
Once mixed, add 1/8 tsp haldi, 1/4 tsp chilli powder, 1/4 tsp jeera powder and 1/4 tsp garam masala. Mix till the raw spices smell goes off.
- Step 6
Then add the palak puree and a little water. Mix well.
- Step 7
Finally add 1/4 tsp salt and 1 tbsp Nestlé A+ Curd.
- Step 8
Serve hot with chapati.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Sweet Potato And Chickpea Cutlet
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Sweet Potato And Chickpea Cutlet