Palak (Spinach) Paneer Curry
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 135.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 6.29 gm
- Protein 3.37 gm
- Fat 8.01 gm
- Fiber 1.88 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Heat kadhai on low flame, add 1 tsp oil, 1 tsp chopped garlic, 1 tsp chopped ginger, 1.5 tbsp chopped onion,1.5 tbsp chopped tomato, 1/4th tsp salt, 1/4 tsp red chilli powder, 1/8th tsp haldi, 1/4th tsp dhania powder, saute well.
- Step 2
Now add 3/4th cup chopped palak, mix well.
- Step 3
Then add 1 tbsp chopped coriander leaves, water, let it simmer.
- Step 4
Add 30 g paneer cubes, 1 tsp cream, mix & cook for 5 minutes on medium flame.
- Step 5
Serve hot with chapati.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய