Paneer Egg Curry
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 135.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 10.78 gm
- Protein 8.77 gm
- Fat 11.26 gm
- Fiber 3.71 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
For base puree
In a pan, heat 1/2 tsp oil.
- Step 2
Add 6 cloves of garlic, 1 tsp dhania, 1 tsp chopped red chilli, 1/4 tsp chopped green chilli, 1/2 cup diced onion, 1/4 tsp salt and saute well.
- Step 3
Add 3/4 cup diced tomato and water as required.
- Step 4
Allow the mixture to cook and blend.
- Step 5
For paneer gravy
Heat 1/2 tsp oil in a pan.
- Step 6
Add 8 cubes paneer, fry paneer cubes and keep aside.
- Step 7
Heat 1/2 tsp oil in pan, add 1/4 tsp jeera, 1 bay leaf and 1/4 cup puree. Mix well.
- Step 8
Now add 1/4 tsp salt, 1/4 tsp dhania powder, 1/4 tsp haldi and water as required.
- Step 9
Now add the fried paneer cubes.
- Step 10
Mix well.
- Step 11
Add 1 boiled egg, saute and cook well.
- Step 12
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Vegetable Pulao With Dry Fruit
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Vegetable Pulao With Dry Fruit