Phulkopir Dalna (Bengali Cauliflower Potato Curry)
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 135.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 5.99 gm
- Protein 0.30 gm
- Fat 2.41 gm
- Fiber 1.70 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Prepreparation
Boil 1/4 cup potatoes
- Step 2
For making phulkopir dalna
- Step 3
In a kadai, add 1 tsp oil, 1/4 tsp jeera, 1 tbsp chopped onions,1 tbsp chopped tomato,1 tsp ginger garlic paste,1/4 tsp dry red chilli powder, 1/4 tsp haldi, 1/4 tsp garam masala,1/4 tsp dhania powder, 1/4 tsp salt. Saute them well.
- Step 4
Then add 1/8th tsp sugar,1/4th cup cauliflower, water as required & simmer till the cauliflower is cooked.
- Step 5
Then add 1/4 cup boiled potato.
- Step 6
Garnish it with 1/4 tsp coriander leaves.
- Step 7
Serve hot with chapati.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய