Palak Soup
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Soup Bowl - 180.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 4.00 gm
- Protein 0.48 gm
- Fat 4.62 gm
- Fiber 2.02 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Melt 1 tsp butter in a frying pot at a low flame and add 1 tsp chopped garlic, 3 tbsp chopped onion and sauté.
- Step 2
Once onions are translucent, add 1/4 tsp salt and previously made spinach puree.
- Step 3
Mix and cover, allowing it to cook.
- Step 4
Once it starts simmering, add a little water and allow it to simmer for a few more minutes.
- Step 5
Once cooked, take off the flame and transfer to a serving bowl.
- Step 6
Garnish with 1/8 tsp black pepper powder and 1 tsp cream.
- Step 7
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய