Stuffed Jaggery Rasgulla
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 39.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 6.23 gm
- Protein 0.98 gm
- Fat 1.65 gm
- Fiber 0.10 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
For Rasgullas
Add 1 cup of Nestlé A+ Milk in a pan, let it boil.
- Step 2
Add 3/4 tsp lemon juice and stir it continuously to let the Nestlé A+ Milk Nestlé A+ Curdle.
- Step 3
Mix well, remove from heat, and strain the Nestlé A+ Curdled Nestlé A+ Milk using a muslin cloth to drain out the water.
- Step 4
Transfer the paneer into a bowl, rub and knead till it softens.
- Step 5
Roll into smooth mediumsized balls and stuffed with roasted chopped nuts.
- Step 6
For Jaggery Syrup
Heat water as required, 2.5 tbsp chopped jaggery, and 1 green elaichi in a pan.
- Step 7
Now, slowly drop the prepared rasgullas into the simmering liquid.
- Step 8
cover the pan with a lid and cook for 10 min.
- Step 9
Remove from heat, allow to cool and serve.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய