Thai Panang Prawns Curry
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 150.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 14.87 gm
- Protein 7.48 gm
- Fat 11.22 gm
- Fiber 1.63 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
For Curry Paste
In a grinder add soaked red chili, 4g chopped galangal, 1 garlic clove, 1 small shallot, 1/2 tbsp chopped lemongrass, 1 tbsp chopped coriander leaves, 3g lime leaves, 1/2 tsp shrimp paste, 1/8 tsp cumin powder, 1/4 tsp coriander powder, 1 tsp peanuts, water as required and grind it in a smooth paste.
- Step 2
For Panag Prawns Curry
In a pan, heat 1/2 tsp oil add into the 1/4 cup prepared curry paste and saute it well.
- Step 3
Add into the 6 no. prawns, 1.5 tbsp coconut milk and mix it well. Cover with a lid and cook it nicely.
- Step 4
Add into the 1 tsp fish sauce, 1/2 tbsp jaggery, 1/4 tbsp coconut cream, mix and cook it well.
- Step 5
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய