Vegetable Oats Uttapam With Coconut Chutney
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 89.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 19.02 gm
- Protein 3.80 gm
- Fat 17.24 gm
- Fiber 5.19 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a bowl add 1 tbsp oats flour, 1 tbsp suji, 2 tbsp Nestlé A+ Curd, 1/8th tsp baking powder and 1/8th tsp salt.
- Step 2
Add water as required to make a smooth mixture.
- Step 3
Allow it to rest.
- Step 4
In a pan, add 1/2 tsp oil.
- Step 5
Spread the batter evenly.
- Step 6
Sprinkle 1/2 tbsp chopped onion, 1/2 tbsp chopped tomato and 1/2 tbsp chopped capsicum.
- Step 7
Cover and cook until both sides turn light brown.
- Step 8
For chutney
In a blender jar add 1.5 tbsp dry coconut, add 1 tbsp chana dal, 1/8th tsp salt, 1/4th tsp chopped ginger, 1/4th tsp chopped green chilli.
- Step 9
Blend until smooth.
- Step 10
Serve uttapam with chutney.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய