Vegetable Paneer Roll
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 150.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 32.25 gm
- Protein 6.86 gm
- Fat 20.31 gm
- Fiber 4.57 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Prepreparation
Knead a dough using 3.5 tbsp wheat flour and water as required.
- Step 2
Roll out each dough ball to a round roti.
- Step 3
Roast the roti from both sides until done and keep aside.
- Step 4
Preparation
To make the stuffing, heat 3 tsp oil in a pan, add 1 tbsp chopped onion, 1 tbsp chopped tomato, 1 tsp gingergarlic paste, 1.5 tbsp grated carrot, 1/4 tsp red chilli powder, 1/8 tsp haldi, 1/4 tsp garam masala, 1/4 tsp salt, 1/3 cup paneer cubes, and sauté properly.
- Step 5
To a roti, evenly spread 1 tsp mayonnaise and 1 tsp tomato ketchup.
- Step 6
Place the stuffing in the center and roll it gently.
- Step 7
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய