Vegetable Pulao With Dry Fruit
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 115.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 22.11 gm
- Protein 1.94 gm
- Fat 11.28 gm
- Fiber 3.16 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Heat 2 tsp oil in a kadai, add 2 tsp ghee, 8 cashew nuts and roast it well.
- Step 2
Add 2 cloves, 1green elaichi, 2 whole black pepper, 1 bay leaf, 1 star anise, 1/2 tsp jeera, 2 tbsp chopped onion and saute it well
- Step 3
Add 2 tbsp grated carrot, 2 tbsp chopped french beans, 1 tbsp cauliflower, 2 tbsp green peas
- Step 4
Saute it well
- Step 5
Add 1/2 tsp salt and mix it well
- Step 6
Cover and cook for 2 mins
- Step 7
Add 1 tsp ginger garlic paste, 1/4 tsp green chilli paste
- Step 8
Mix it well
- Step 9
Add the cooked basmati rice
- Step 10
Mix all the ingredients gently
- Step 11
Add 1 tsp lemon juice
- Step 12
Garnish with 1 tbsp raisins
- Step 13
Serve it hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய