Veggie Egg Muffin
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 55.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 1.09 gm
- Protein 3.68 gm
- Fat 3.32 gm
- Fiber 0.66 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
PrePreparation
Preheat oven to 180 degrees celsius for 10 minutes.
- Step 2
For Egg Mixture
In a bowl, add 4 eggs, 3 tbsp Nestlé A+ Milk, 1/8 tsp black pepper powder, 1/8 tsp salt, and whisk to a smooth consistency.
- Step 3
For Vegetables
In a pan, heat 1/2 tbsp butter, add 1/4 cup each of chopped red capsicum, green capsicum, yellow capsicum, palak, 2 tbsp chopped onion, 2 tbsp grated carrot, 1/4 tbsp black pepper powder, 1/4 tsp salt and saute well. Keep it aside.
- Step 4
Now add vegetable mixture to the egg batter and mix well.
- Step 5
Grease the muffin mould and fill 3/4th of the mould with the mixture.
- Step 6
Bake in a preheated oven for 15 mins.
- Step 7
Demould and serve.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
முளைகட்டிய பாசிப்பயறு சீன பெல்
இனிப்பு உருளைக்கிழங்கு கட்லெட்
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
முளைகட்டிய பாசிப்பயறு சீன பெல்
இனிப்பு உருளைக்கிழங்கு கட்லெட்