Whole Wheat Corn Pasties
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 86.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 20.20 gm
- Protein 1.12 gm
- Fat 9.04 gm
- Fiber 3.62 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
For Pasty Dough
In a mixing bowl add 1/3 cup whole wheat flour,15g vegetable shortening,3/4 tsp butter, water as required and knead into the dough.
- Step 2
Cover and place in a fridge.
- Step 3
For Stuffing
In a mixing bowl add 2 tbsp corn,1.25 tbsp chopped onion,1/8 cup chopped potato,1 tbsp chopped turnip,1/4 tsp black pepper powder,1/8 tsp salt and mix well.
- Step 4
Take a pasty dough and divide it into an equal portion.
- Step 5
Roll out each portion with rolling pin and fill the stuffing into each roll out dough.
- Step 6
Seal the each pasty with fork and fork it on top of the pasty.
- Step 7
Brush 1 tbsp Nestlé A+ Milk on top of the pasty and bake at 180 degrees celsius for 45 minutes.
- Step 8
Serve warm.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய