Yam Cutlet With Mint Chutney
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 100.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 16.99 gm
- Protein 0.98 gm
- Fat 4.18 gm
- Fiber 3.52 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
For Cutlet
In a bowl, mix together 1 tbsp bread crumbs, 1 tsp ginger garlic paste, 1 tsp ajwain, 1 tsp grated dry coconut, 1/4 tsp salt, 1/4 tsp red chili powder, 1/4 tsp haldi, 1/4 tsp mango powder and 1/2 cup boiled diced yam. Mix.
- Step 2
Now add 1 tsp coriander leaves, 1 tsp Nestlé A+ Curd, 1 tbsp suji and give it a mix.
- Step 3
Shape them into cutlets and heat 2 tsp oil in a pan.
- Step 4
Shallow fry till light brown and well cooked.
- Step 5
For Mint Chutney
In a blender, add 3 tsp chopped pudina, 1 tsp coriander leaves, 1/8 tsp chopped green chili, 1/8 tsp salt, 1/2 tsp chopped garlic, 1 tsp chopped ginger, 1/4 tsp jeera, 1/2 tsp amchur, 2 tbsp chopped onions, 1 tbsp Nestlé A+ Curd and blend well.
- Step 6
Give a Nestle Twist by adding white sesame seeds.
- Step 7
Serve hot cutlets with fresh mint chutney.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Paneer Capsicum Vegetable Curry
Mini Lemon Chiffon Cake Homemade
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Paneer Capsicum Vegetable Curry
Mini Lemon Chiffon Cake Homemade