Aloo Matar Sabji (Gravy)
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 135.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 10.05 gm
- Protein 0.39 gm
- Fat 3.43 gm
- Fiber 2.56 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
Heat kadai on low flame, add 2 tsp oil, 1/4 tsp rai, 1/4 tsp jeera, 1/4 cup chopped onion, 1/4 tsp haldi, 1/2 tsp red chilli powder and saute well.
- Step 2
Now add 1 tbsp chopped tomato and saute well. Then add water and mix well.
- Step 3
Add 2 tbsp boiled green peas, 1/2 cup boiled diced potato, saute well.
- Step 4
Finish it by adding 1 tsp chopped coriander leaves, 1/4 tsp salt, tomato puree and mix well.
- Step 5
Cover and allow to cook until done. .
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి