Beetroot Coconut Chutney
Nutritional info
Per Serving: 1 Tbsp - 15.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 1.82 gm
- Protein 0.49 gm
- Fat 1.16 gm
- Fiber 0.68 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
In a blender, add 4 tsp boiled chopped beetroot, 1/2 tbsp grated dry coconut, 1 tsp roasted chana, 1/4 tsp peanuts, 1/4 tsp chopped green chillies, 1/8 tsp salt and little water.
- Step 2
Give it a Nestle Twist by adding flax seeds
- Step 3
Blend until smooth.
- Step 4
Transfer to a small bowl and set aside.
- Step 5
For tadka, heat 1/8 tsp oil in a pan, add 1/8 tsp rai, 1/8 tsp hing, 2 kadi patta leaves and 1 red chilli.
- Step 6
Mix well and pour it on the chutney.
- Step 7
Serve with idli or dosa.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Roasted Garlic Spring Onion Dip
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండిPeople also like
Roasted Garlic Spring Onion Dip