Chicken Keema Quesadilla
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 100.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 11.11 gm
- Protein 5.94 gm
- Fat 7.82 gm
- Fiber 2.14 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
For mixture
Heat 1 tsp oil in a kadai, add 1/4th tsp jeera, 1 tbsp chopped onion and saute till golden brown.
- Step 2
Add 1/4 cup minced chicken, 1/2 tsp ginger garlic paste and mix well.
- Step 3
Add 1/4th tsp garam masala, 1/2 tsp green chilli paste, 1/8th tsp haldi, salt as per taste.
- Step 4
Add water and give it a quick mix.
- Step 5
Close the lid and allow to cook till the raw smell goes off and meat is tender.
- Step 6
Add 1 tsp chopped coriander leaves on top.
- Step 7
For Roll
In 3 tbsp wheat flour, salt as per taste, add water as required and knead into a soft dough.
- Step 8
Roll out using a rolling pin & put the mixture on one side of the circular sheet & cover it with the rest of the sheet. Seal
- Step 9
Oil Brush with 1tsp & roast for 1520 minutes at 180 degrees celsius.
- Step 10
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
దోసకాయ హంగ్ యోగర్ట్ శాండ్విచ్
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండిPeople also like
దోసకాయ హంగ్ యోగర్ట్ శాండ్విచ్