Egg Kheema
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 140.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 2.38 gm
- Protein 10.09 gm
- Fat 9.21 gm
- Fiber 1.12 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
In a heated pan add 1 tsp butter, 2 tbsp chopped onion, 2 tbsp chopped tomato, 1 tbsp chopped yellow capsicum, 1 tbsp chopped capsicum, 1/4 tsp red chilli powder, 1/4 tsp haldi, 1/4 tsp garam masala, 1/4 tsp dhania powder and 1/4 tsp salt.
- Step 2
Saute all ingredients well.
- Step 3
Now add water as required and cook for 35 min.
- Step 4
To this mixture cut and add 2 boiled eggs, 1 tsp chopped coriander leaves
- Step 5
Stir well and serve it hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి