Hyderabadi Bhindi
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 90.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 4.71 gm
- Protein 1.11 gm
- Fat 7.64 gm
- Fiber 4.10 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
Take a kadhai and heat 1/2 tsp oil.
- Step 2
Add 1/2 cup chopped bhindi, stir fry and keep aside.
- Step 3
Take another pan and heat 1/2 tsp oil in it.
- Step 4
Add 1/2 tsp rai, 3 curry leaves, 1 tbsp chopped onion and 1 tbsp chopped tomato. Sauté well.
- Step 5
Then add 1/4th tsp haldi, 1/2 tsp dhania powder, 1/4th tsp red chilli powder, 1/4th tsp salt, the cooked bhindi and 1 tbsp grated coconut.
- Step 6
Mix, cover and cook it well.
- Step 7
Give a nestle twist by sprinkling black sesame seeds.
- Step 8
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి