Mixed Vegetable Dal
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 140.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 14.92 gm
- Protein 2.39 gm
- Fat 2.54 gm
- Fiber 3.51 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
Heat 1 tsp ghee in a pan and add 1/4 cup chopped onion, 1 tsp chopped ginger, 1/4 cup chopped tomato and saute the ingredients well.
- Step 2
Now add 1 tbsp chopped carrot, 2 tbsp chopped cabbage,1/2 tbsp peas,1/4 tsp salt, 1/4 tsp red chilli powder and 1/4 tsp hing.
- Step 3
Add some water, cover the pan with a lid and cook for a few minutes.
- Step 4
Then, add cooked tur dal and mix well.
- Step 5
Cover again and cook for 5 mins more.
- Step 6
Garnish the dal with 1 tsp chopped coriander leaves.
- Step 7
Sprinkle some mixed seeds for a nutritional twist.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి