Oats Muthiya
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 46.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 11.41 gm
- Protein 0.93 gm
- Fat 9.84 gm
- Fiber 1.53 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
In a bowl, add 3 tbsp oats flour, 1 tbsp suji, 2 tbsp grated carrot, 1/4 tsp green chilli paste, 1/8 tsp haldi, 1/4 tsp jeera powder, 1/2 tsp salt, 1 tsp lemon juice, 1/2 tsp black til and 2 tsp Nestlé A+ Curd.
- Step 2
Mix with a spoon making sure all the ingredients are evenly distributed and roll it to make oblongshaped muthiya.
- Step 3
Heat oil in a pan and add muthiya.
- Step 4
Fry the muthiya on both sides till crispy and golden brown.
- Step 5
Serve hot with ketchup.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి