Vegetable Ragi Kadhi
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 134.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 7.27 gm
- Protein 1.36 gm
- Fat 3.68 gm
- Fiber 2.54 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
In a pan add 1/2 tbsp oil, 1/2 tsp jeera, 1/2 tsp chopped green chilli, 1/2 tsp chopped garlic, 1/4 tsp methi seeds, 4 kadi patta, 1/4 tsp hing and saute well.
- Step 2
Add 2 tbsp chopped onion 1 tbsp chopped french beans, 1 tbsp peas, 1 tbsp chopped cauliflower, 1 tbsp chopped carrot, 1/4 tsp haldi, 1/4 tsp salt and mix well.
- Step 3
Add 1.5 tbsp ragi flour, 1/4 cup Nestlé A+ Curd, water and mix well and let it simmer.
- Step 4
Add 1 tbsp chopped coriander leaves and mix well.
- Step 5
Serve Hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Couscous Spinach Mushroom Salad
Vegetable Schezwan Spring Roll
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండిPeople also like
Couscous Spinach Mushroom Salad
Vegetable Schezwan Spring Roll