Cauliflower Bengal Gram Dry Dal
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 140.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 8.05 gm
- Protein 1.59 gm
- Fat 2.19 gm
- Fiber 3.22 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a pan, heat 1 tsp oil.
- Step 2
Add 1/4th tsp jeera, 2 kadi patta leaves, 2 tbsp chopped onion, 2 tbsp chopped tomato, 3 tbsp chopped cauliflower, 1/4th tsp hing, 1/4th tsp haldi, 1/4th tsp red chilli powder, 1/4th tsp dhaina powder.
- Step 3
Cook soaked chana dal and add the cooked chana dal.
- Step 4
Let it simmer, sprinkle 1/2 tsp salt.
- Step 5
Garnish with 1/4 tsp chopped coriander leaves.
- Step 6
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Vegetable Lemongrass Clear Soup
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Vegetable Lemongrass Clear Soup