Chanar Dalna (Paneer Potato Curry Bengali Style)
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 135.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 12.45 gm
- Protein 2.71 gm
- Fat 6.31 gm
- Fiber 2.49 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a kadhai add 1 tsp oil, 1/4 tsp jeera, 1 green elaichi, 1/4 tsp chopped green chilli, 1 tsp chopped ginger, tomato puree, 1/4 tsp red chilli powder, 1/4 tsp haldi, 1/4 tsp dhania powder, 1/4 tsp salt and 1/2 tsp sugar.
- Step 2
Mix them well and then add water as required for the curry.
- Step 3
Then add 1 tbsp peas, 1/4 cup boiled diced potato,1/8 cup cubed paneer and stir it for a few minutes.
- Step 4
Serve hot with chapatti.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Green Peas Halwa In Coconut Milk
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Green Peas Halwa In Coconut Milk