Matar Paneer Bhaji
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 90.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 7.34 gm
- Protein 3.04 gm
- Fat 6.52 gm
- Fiber 2.20 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Take a frying pan and heat 1 tsp oil on a low flame.
- Step 2
Add 1/4th tsp Jeera and let it splutter.
- Step 3
Add 2 tbsp Onion and 1 tbsp Tomato. Saute till the tomatoes start to soften slightly.
- Step 4
Now add 1/4th tsp Haldi, 1/4th tsp Red Chilli Powder, 1/4th tsp Dhania Powder and 1/4th tsp Salt.
- Step 5
Making sure all masalas are evenly spread add 2 tbsp Boiled Peas and 2 tbsp cubed paneer.
- Step 6
Mix well and stir in little water. Let this cook for 2 to 3 mins or till the desired consistency is obtained.
- Step 7
Garnish with 1 tsp coriander leaves.
- Step 8
Serve hot with Chapati.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Spinach Schezwan Noodles Frankie
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Spinach Schezwan Noodles Frankie