Matki Usal (Dry)
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 126.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 13.30 gm
- Protein 2.57 gm
- Fat 3.09 gm
- Fiber 4.10 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Heat 1 tsp oil in a pan.
- Step 2
Add 1/4th tsp rai, 1/4th tsp jeera and let it crackle.
- Step 3
Add 1 tbsp of chopped onions, and saute until it turns golden brown.
- Step 4
Next, add 1 tsp ginger garlic paste,1/8th tsp haldi, 1/2 tsp dhania powder, and 1/4th tsp red chilli powder and garam masala.
- Step 5
Add 1/8th tsp salt and 1 tbsp chopped tomatoes.
- Step 6
Mix well adding a sufficient quantity of water.
- Step 7
Then add the soaked matki, more water as required, mix well and cook.
- Step 8
Finally, garnish with1 tbsp of chopped coriander leaves, mix well and serve.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய