Medu Wada
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 58.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 13.48 gm
- Protein 3.05 gm
- Fat 8.26 gm
- Fiber 3.15 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Prepreparation
Soak 1/4 cup urad dal overnight.
- Step 2
Grind it with water and 1/4 tsp salt into a thick batter.
- Step 3
Give a Nestle Twist by adding black sesame seeds.
- Step 4
Preparation
Heat oil in a pan for frying.
- Step 5
Take a small portion of the batter (about the size of a lemon) and shape it into a ball.
- Step 6
Flatten it slightly and make a hole in the center using your thumb, forming a donut shape.
- Step 7
Fry the vadas on medium heat until they turn golden brown and crispy on both sides.
- Step 8
Serve the medu vadas hot with coconut chutney, sambar, or any chutney of your choice.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய