Methi Paratha
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 45.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 19.38 gm
- Protein 1.11 gm
- Fat 1.93 gm
- Fiber 3.89 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
First, prepare a wellkneaded dough.
- Step 2
Then, to make the filling, add 2 tbsp of chopped methi leaves, 1/4 tsp salt, 1/2 tsp each of jeera and 1/4 tsp gingergarlic paste, 1/4 tsp dry mango powder in a bowl.
- Step 3
Mix all the ingredients well.
- Step 4
Roll a small portion of the dough into a roti and fill the prepared mixture into it.
- Step 5
Now seal the dough again, and roll the paratha using a rolling pin.
- Step 6
In a heated pan, add 1 oil and roast the rolled paratha evenly on both sides, until golden brown spots appear.
- Step 7
Delicious methi paratha is ready to serve with chutney.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய