Mexican Idli
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 90.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 18.30 gm
- Protein 2.11 gm
- Fat 1.71 gm
- Fiber 3.48 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a mixing bowl pour 1 cup batter, add cooked rajma, 2 tsp chopped red capsicum, 2 tsp chopped yellow capsicum, 1 tsp chopped pudina, 1/4 tsp red chili flakes and 1/4 tsp oregano and mix well.
- Step 2
Grease the idli mould with 1/2 tsp oil, pour a spoonful of batter in the mould and steam until the idlis are cooked.
- Step 3
Once the idlis are cooked, allow them to cool slightly, remove and transfer them to a serving platter.
- Step 4
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய