Mutton Palak
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 150.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 3.14 gm
- Protein 6.87 gm
- Fat 10.10 gm
- Fiber 1.31 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
For mutton
In a pan, add 1 tsp oil.
- Step 2
Add 2 cloves,1 green elaichi, 1 star anise, 1/4 stick cinnamon, 2 black pepper corns, 1/2 bay leaf, 1/4 tsp jeera and saute.
- Step 3
Add 2 tbsp chopped onion, 1/4 tsp salt, 1 tsp ginger garlic paste, 1/4 tsp haldi, 1/4 tsp red chilli powder, 1/4 tsp dry mango powder and mix.
- Step 4
Add prepared palak puree and saute.
- Step 5
Now add 1/4 tsp garam masala and 1 tsp chopped coriander leaves and a little water.
- Step 6
Cover and cook.
- Step 7
Add cooked mutton and mix well.
- Step 8
Serve hot with roti or rice.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய