Navratan Dal
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 140.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 10.31 gm
- Protein 2.10 gm
- Fat 3.64 gm
- Fiber 3.76 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a kadai, heat 1 tsp oil, add 1/2 tsp jeera, 2 tsp chopped onion, 1 tbsp chopped tomato, 1/2 tsp grated ginger, 1/4 tsp hing, 1/2 tsp clove and stir it well.
- Step 2
Add boiled chana dal, masoor dal, black urad dal, moong dal, tur dal and rajma.
- Step 3
Stir it well.
- Step 4
Add 1/4 tsp salt, 1/2 tsp green elaichi, 1/4 tsp haldi, 1/4 tsp red chilli powder, 1/4 tsp chopped green chilli.
- Step 5
Add water and simmer.
- Step 6
Add 1 tsp chopped coriander leaves.
- Step 7
Serve it hot with rice or roti.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய