Oats Adai
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 80.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 13.28 gm
- Protein 2.85 gm
- Fat 3.08 gm
- Fiber 2.33 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a bowl add 1/4 cup rolled oats flour, 1 tbsp chopped onion, 1 tbsp chopped coriander leaves, 1/4 tsp chopped green chilli, 1/8 tsp grated ginger, 1/8 tsp jeera, 1/8 tsp haldi, 1/8 tsp red chilli powder and salt for taste
- Step 2
Give it a Nestle twist by adding grated carrot
- Step 3
Add water and mix until desired batter consistency
- Step 4
Cover and rest the batter for 5 mins
- Step 5
Heat a nonstick pan, brush with oil and pour a ladle of batter
- Step 6
Roast the adai evenly on both sides until crispy and golden brown
- Step 7
Serve hot with tomato chutney
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய