Pasta (Chicken Red Sauce)
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 168.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 18.14 gm
- Protein 6.21 gm
- Fat 6.09 gm
- Fiber 3.09 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Prepreparation
Boil 1/4 cup macaroni, strain and preserve the water. Keep aside.
- Step 2
Blanch 1/2 cup diced tomatoes and blend into a puree. Keep aside.
- Step 3
Boil 50 gm chicken, shred and keep aside.
- Step 4
For Pasta
Take a kadhai and melt 1 tsp butter in it.
- Step 5
Saute 1 tsp chopped garlic and 1 tsp chopped onion in the butter till they turn golden brown.
- Step 6
Add tomato puree, 1 tsp black pepper, 1/2 tsp mixed herbs, 1/2 tsp oregano, 1/2 tsp red chilli flakes, 1/2 tsp salt, shredded chicken and mix well.
- Step 7
Allow it to simmer, then add boiled macaroni and the preserved pasta water.
- Step 8
Mix all the ingredients well.
- Step 9
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய