Potato Egg Curry
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 150.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 6.12 gm
- Protein 9.24 gm
- Fat 11.19 gm
- Fiber 2.29 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
For Puree
In a pan, heat 1 tsp oil.
- Step 2
Add 2 cloves of garlic, 1/8 tsp dhania seeds, 1 tsp chopped red chilli, 1/4 tsp chopped green chilli, 2 tbsp diced onion, 1/4 tsp salt, 1/2 cup diced tomato and allow it to cook.
- Step 3
Cool and grind the mixture.
- Step 4
For Bhaji
Add 1 tsp oil in a pan.
- Step 5
Add 1/8 tsp rai, 1/8 tsp jeera, 1.5 tbsp boiled chopped potato and add the blended mixture.
- Step 6
Now add water, 1/8 tsp salt, 1/8 tsp haldi, 1/4 tsp dhania powder and a little water.
- Step 7
Add the boiled eggs and mix well.
- Step 8
Garnish with 1 tsp chopped coriander leaves and serve with rotis or rice.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Couscous Apricot Pistachio Salad
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Couscous Apricot Pistachio Salad